Juhlat tulossa ja lahjaideat loppu? Me autamme! Lue parhaat lahjavinkit eri juhlatilaisuuksiin tästä ja nappaa parhaat käyttöön. Olemme kysyneet eri lahjansaajilta, mikä olisi paras lahja merkkipäivänä. Tähän artikkeliin olemme tehneet koosteen vastauksista, jotka saivat kaikista eniten ääniä. Nämä lahjavinkit toimivat siis taatusti! Valitse niistä omaan budjettiisi sopivin ja lähde lahjakaupoille – takaamme, että lahjan saaja ilahtuu suuresti.

Lahjaideoita äitienpäivään

Äitienpäivänä muistetaan kaikkia äitejä. Mikäli äitienpäivä on jo ihan ovella etkä vielä ole ehtinyt hankkimaan lahjaa, nappaa tästä vinkit lahjoihin, joista äiti ilahtuu taatusti.

  • Shampanjaa ja suklaata

Tämä joka naisen suosikkikombo yhdistää kaksi syntisen hyvää makunautintoa, joka saa jokaiselta naiselta jalat alta. Lahjoita siis äidille pullo tämän suosikkishampanjaa sekä kaunis rasia suklaata, niin voit olla varma, että äiti ilahtuu lahjastaan ikihyviksi!

  • Itse leivottuja herkkuja

Kuka nyt ei rakastaisi itse leivottuja herkkuja, jotka on tehty täydellä rakkaudella? Viinereitä, pasteijoita, muffinsseja, piiraita, kakkusia… Mistä tahansa äitisi pitääkään, kokoa tälle herkullinen kori täynnä itse leivottuja herkkuja. Takuuvarma hitti!

Lahjaideoita isänpäivään

Isänpäivänä juhlitaan perheen hassuimpia ja vahvimpia jäseniä – isiä! Jos isänpäivä on (jälleen) yllättänyt sinut tänäkin vuonna etkä vielä ole ehtinyt hankkimaan isällesi tai isoisällesi lahjaa, ei hätää. Me olemme koonneet alle vinkit, jotka maistuvat taatusti joka isälle!

  • Pullo suosikkijuomaa

Jokaisella isällä on taatusti suosikkijuoma, jota tämä joisi vaikka aina. Lahjoita pullo tätä nestemäistä herkkua, niin lahjasi on takuuvarma hitti!

  • Itse tehdyt villasukat

Itse tehdyt villasukat lämmittävät kaksin kerroin! Tee isälle sukat vaikka tämän lempivärillä tai suosikkijoukkueen logon väreissä, niin tämä ilahtuu taatusti ikihyviksi – ja pysyy lämpimänä myös isänpäivän jälkeisillä kylmillä kaamoskeleillä!

Lahjaideoita konfirmoidulle

Konfirmaatio on kristityn elämän suurin päivä – päivä, jona hän vihdoin astuu uskontonsa täysivaltaiseksi jäseneksi ja vahvistaa sen päätöksen, jonka vanhemmat ja kummit ovat hänen puolestaan tehneet. Siksi sitä tuleekin juhlistaa kunnolla! Jos et yhtään tiedä, mistä moderni nuori pitää, me autamme! Poimi itsellesi sopivin vinkki alta, niin muistamisesi menee takuulla nappiin.

  • Rippiristi

Ylpeä konfirmoitu haluaa varmasti näyttää kaikille, että rippikoulu on nyt takana päin. Risti hoitaa tämän viran mainiosti!

  • Rahaa mopoautokassaan

Monelle nuorelle rippikoulun suorittaminen merkitsee sitä, että pian voi alkaa ajelemaan uudenlaisella menopelillä. Lahjoita rahaa mopoautokassaan!

Lahjaideoita ylioppilaalle

Lukiosta valmistuminen on päivä, johon on alusta lähtien tähdätty ja jota on odotettu kuin kuuta nousevaa. Sen eteen on tehty töitä, vuodatettu hikea ja kyyneleitä, mutta lopultakin koitos on saatu päätökseen ja valkoinen lakki on päälaella. Eikä pelkkä lakki, vaan myös aivan uusi titteli – ylioppilas! Se kestää ikuisesti, ja niin pitäisi myös elämyksen. Lue alta parhaat vinkit ylioppilaan lahjaan.

  • Rahaa matkustamiseen

Pitkän oppirupeaman jälkeen moni nuori on loman tarpeessa. Lahjoita siis vaikkapa lahjakortti ulkomaanmatkalle tai rahaa, jottan nuori pääsee rentoutumaan kunnolla!